Voor de verhuur van ons draadloze audiosysteem hanteren wij een eenvoudig en helder tarief. Uit de onderstaande tabel kunt u precies de kosten voor de huur berekenen. Afhankelijk van het aantal apparaten en de huurperiode zullen wij van u een borgsom vragen die u, nadat u de apparatuur weer bij ons heeft geretourneerd, uiteraard onmiddelijk terug ontvangt. Indien u de apparatuur niet persoonlijk bij ons kunt ophalen zullen er verzendkosten bijkomen. Lees ook de algemene voorwaarden voor de huurcondities.
1e dag
extra dagen
per week
Ontvanger incl. oortelefoon
€ 10,00
€ 5,00
€ 30,00
Zender incl. microfoon
€ 15,00
€ 7,50
€ 45,00
Oplaadkoffer voor max. 36 ontvangers/ zenders
€ 25,00
€ 12,5
€ 75,00


De gehuurde aaparatuur kan bij ons worden opgehaald of alternatief ook per koerier/ post bezord en na gebruik weer opgehaald. De verzendkosten hiervoor zijn afhankelijk van het hoeveelheid apparatuur dat u heeft gehuurd. Nadere informatie over de verzendkosten ontvangt u met de prijsopgave.

Alle prijzen in euro´s en exclusief 19% (Duitse) BTW. De Btw wordt alleen binnen Duitsland berekend, buiten Duitsland wordt de Btw verlegd naar de klant.Voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave nodigen wij u graag om uit contact met ons op te nemen.


Wireless Audio


Algemene Voorwaarden


Colofon

© Wireless AudioToepassingen
Gebruiksgemak
Verhuur
Contact
Veelgestelde vragen